01 aug 2014

Herstellen van lekkende badkamers te Amsterdam

0 Reacties

Maart dit jaar werden we benaderd door een bewoonster uit Amsterdam die problemen had in haar badkamer. Na een vrijblijvend onderzoek zijn wij er achter gekomen dat de eerder dat jaar gerenoveerde badkamers in het gehele pand niet blijken de deugen. De tegelvloer was op de houtenvloer verlijmd, door de werking en de beweging die door het hout ontstaat zijn alle voegen gebarsten en of eruit geklapt. De aannemer die de renovatie eerder onder zijn hoeden had en weer was benaderd heeft echter niet het probleem opgelost maar in plaats daarvan alle voegen van de vloer afgekit met een siliconekit.

Inmiddels is de aannemer failliet en zullen wij in alle badkamers de vloer geheel verwijderen en opnieuw aanleggen zoals het hoort. Tevens zullen wij de lekkage schade die door bovenliggende badkamers is ontstaan weer geheel in de oude staat herstellen.

Om de overlast voor de mede bewoners in het complex te minimaliseren zullen wij onze werktijden aanpassen. Ook plaatsen wij uiteraard een Nooddouche voor de bewoners.

Eind Augustus starten we met deze werkzaamheden

 

[begin]
Over de schrijver